Jawaban dari "yg punya jawaban nya bantu tolong:( Buku paket" Penggelar Basa Sunda" kurikulum 2013 revisi 2017. ke…"

Jika kamu lagi mencari jawaban atas soal yg punya jawaban nya bantu tolong:(

Buku paket” Penggelar Basa Sunda”
kurikulum 2013 revisi 2017. kelas 1 SMA​ anda berada di tempat yang benar.
Kami punya 1 jawaban dari yg punya jawaban nya bantu tolong:(

Buku paket” Penggelar Basa Sunda”
kurikulum 2013 revisi 2017. kelas 1 SMA​. Silakan pelajari jawaban lebih lanjut di bawah:

Yg Punya Jawaban Nya Bantu Tolong:(

Buku Paket” Penggelar Basa Sunda”
kurikulum 2013 Revisi 2017. Kelas 1 SMA​

Jawaban: #1:

Jawaban:

1. Kamana lalampahan manéhna? Daérah mana waé nu didatangan?

Jawab: Ka luar nagri, daérah nu didatanganana nyaéta Arch de Triomphe, La Defense, Paris.

2. Naon sabana manéhna bisa lalampahan ka Paris?

Jawab: Sabab batur saimah kos nu keur sakola tingkat master di Universiteit Leiden, taun kamari nganjang ka Paris.

3. Kumaha kaayaan kota Paris nu dicaritakeun ku manéhna?

Jawab: Gigireun jalan deukeut munara Eiffel aya walungan Seine nu meulah kota Paris Malah aya pangkalan parahu turis ‘vedettes de paris pikeun turis lalayaran diéta walungan. Parahu turis mah dingding sakuliringna kaca, di dék aya korsi ngajajar: Dina parahu aya informasi ku basa Inggris ngeunaan tiap gedong penting antik sii walungan Seine jeung jambatan nu kaliwatan. Di antarana baé aya jambatan nu dilandih jambatan présiden Cenah sabab éta jambatan ngahubungkeun kantor présidén jeung perdana menteri Terus aya museum D’Orsay, nu ngoléksi seni lukis moderen, terus gedong parlemén. Ogé aya kasebut ‘imah pangleutikna’ di Paris, mangrupa flat tilu lantéy nu legana sigana ukur tilu méteran, diapit ku apartemen. Ieu imah kungsi dicicingan ku Albert Camus, pangarang Perancis kasohor.

4. Naon bédana cara tumpak beus di Paris jeung diurang?

Jawab: Bédana nyaéta lamun di Paris mah kudu maké tikét, lamun di urang mah kadang tara maké tikét.

5. Naon waé nu aya di Pompidou Center?

Jawab: Aya karya seni jeung desain moderén jeung kontémporér. Di handapeun wangunan aya éskalator nu ngangkut nu datang nepi ka lantéy pangluhurna.

Pedaran

Laporan lalampahan nyaéta tulisan nu nyaritakeun kaayaan jeung kajadian nu kaalaman dina hiji lalampahan. Nurutkeun eusina, aya sababaraha rupa laporan lalampahan, diantarana:

1. Ngalalana,

2. Lalampahan wisata/hiburan,

3. Lalampahan kadinesan,

4. Anjang-anjang kaduduluran, atawa

5. Pangalaman anéh, langka, pikaseurieun.

────────────────────────

Détail Jawaban:

  • Mapél: Basa Sunda
  • Kelas: 10
  • Bab: Bab 3 – Laporan Lalampahan
  • Kodeu katégorisasi: 10.13.3

Kecap konci: lalampahan

#DiajarKuy

www.sanjayaops.com

pemetaan k13 kurikulum revisi sanjayaops matematika dasar kompetensi penjaskes pjok silabus kls pai berkelas

Download Buku k13 Kelas 3 Tema 8 Praja Muda Karana - Info Pendidikan

www.guru-id.com

revisi k13 tematik karana praja muda subtema terpadu bupena lks penjaskes kurikulum pendidikan

Download Buku Matematika Kelas 4 Sd Penerbit Mediatama Pdf - Dunia Sosial

www.duniasosial.id

matematika revisi kurikulum k13 mediatama penerbit

Buku Siswa Bahasa Indonesia Kelas 12 SMA, MA, SMK, MAK Kurikulum 2013

guraru.org

siswa revisi kurikulum sma niki

Jual Buku Tematik Kelas 3 SD Tema 5 Cuaca Original di lapak RnR Book

www.bukalapak.com

tematik cuaca siswa revisi pai paket kurikulum k13 kls jembrana kabupaten disekitarku lapak anugrah berkah edisi paud koleksi hobi

Download Soal UAS Ganjil Matematika Kelas 6 SD/MI Semester 1 T.A 2016

www.riefawa.com

soal matematika uas semester ganjil ujian kurikulum pelajaran ulangan disini unduh

Download Buku Penjas Kelas 6 Penerbit Erlangga Kurikulum 2013 - Dunia

www.duniasosial.id

penjas pjok revisi kurikulum orkes penjaskes penerbit erlangga guru yrama widya materi jual tema sosial penjasorkes jasmani jawaban bukalapak ilmu

Download Buku Matematika Kelas 6 Gunanto Pdf - Dunia Sosial

www.duniasosial.id

matematika siswa pelajaran mata revisi lembar rpp lingkaran kurikulum basa tantri fliphtml5 k13 mediatama tulis disiapkan prestasi bidang bagian gunanto

Tematik cuaca siswa revisi pai paket kurikulum k13 kls jembrana kabupaten disekitarku lapak anugrah berkah edisi paud koleksi hobi. Pemetaan kompetensi dasar (kd) kelas 3 kurikulum 2013 semester 1 & 2. Download buku matematika kelas 4 sd penerbit mediatama pdf